Ponsa (CiU) reivindica els pressupostos de la Generalitat pel 2014


  • Comparteix:

Ponsa en una imatge d'arxiu / Foto: CiU

Ponsa en una imatge d'arxiu / Foto: CiU

La diputada de CiU Àngels Ponsa ha defensat els comptes de la Generalitat per a l'any vinent, dels quals destaca que un 70% estan destinats a polítiques socials. La santcugatenca també ha posat en valor els quatre milions que aquests pressupostos destinen a inversions a la ciutat.

Àngels Ponsa ha defensat en una xerrada a aquest dimarts la inversió de la Generalitat a la ciutat prevista en els comptes de l'any vinent que portaran a Sant Cugat més de quatre milions d'euros. Ponsa assenyala que part d'aquesta partida se l'emporten 'grans equipaments de país' ubicats a Sant Cugat, com l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) i el Centre d'Alt Rendiment (CAR). La nacionalista ha posat de relleu aquesta inversió i assegura que són els millors possibles 'en aquest moment'.

Àngels Ponsa

La inversió prevista és superior als 4 milions d'euros, cal pensar que és moment de contenció. S'ha prioritzat la despesa social i la reactivació econòmica.


Ponsa s'ha referit a altres qüestions que afecten Sant Cugat. En aquest sentit, s'ha mostrat confiada en que tiri endavant la modificació del Pla General Metropolità (PGM) que ha de permetre l'ampliació del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.