El PSC presenta més de 80 al·legacions als comptes municipals


Temes relacionats

Primer pas dels pressupostos de l'any vinent (21/oct/13)

L'oposició, entre el 'no' i l'abstenció als comptes i ordenances a l'espera d'al·legar (21/oct/13)


  • Comparteix:

Els socialistes han presentat un total de 84 al·legacions

Els socialistes han presentat un total de 84 al·legacions

Dotar de pressupost el pla de participació de l'avinguda de Cerdanyola i els plans d'ocupació, reformular l'actual taxa per a la recollida de residus i pressupostar el Pla Integral del barri del Monestir són algunes de les al·legacions que aporta el PSC als pressupostos del 2014. Si algunes d'aquestes propostes prosperen, els socialistes s'abstindrien o votarien a favor de l'aprovació defintiva als comptes municipals.

El PSC ha presentat fins a 84 al·legacions als pressupostos per al 2014 que inclouen propostes com territorialitzar el pressupost municipal en els diferents barris, crear una oficina específica per a les actuacions d'urbanització de Capella de Sant Joan i Can Borrull i rebaixar la massa salarial dels càrrecs d'assignació directa de l'Ajuntament.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha afirmat que si algunes de les propostes estructurals que presenten es negocia, podria haver-hi un canvi de parer i abstenir-se o votar a favor dels comptes municipals.

Ferran Villaseñor

Si alguna d'aquestes propostes les podem negociar perquè tirin endavant, no tenim cap problema en abstenir-nos o votar a favor.


El partit presentarà d'aquí a dues setmanes les esmenes a les ordenances fiscals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.