La inversió de la Generalitat a la ciutat cau un 66% i es queda en 4'1 milions


Temes relacionats

Ponsa (CiU) reivindica els pressupostos de la Generalitat pel 2014 (27/nov/13)

La inversió de la Generalitat a Sant Cugat baixa un 42% l'any vinent (21/des/11)

Conesa defensa la utilitat del Vial Interpolar (18/set/11)


  • Comparteix:

L'ANC rep inversió de la Generalitat, segons el projecte de pressupostos

L'ANC rep inversió de la Generalitat, segons el projecte de pressupostos

El projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2014 preveu una inversió de 4'1 milions per a Sant Cugat, vuit milions menys que als últims comptes. El projecte del Vial Interpolar, amb 2'4 milions, s'emporta la major part del pastís d'inversions, seguit d'1'1 milions en actuacions al CAR i 242.000 euros per al CAP de Valldoreix, entre d'altres.

El futur Vial Interpolar, que unirà l'AP-7 i la B-30 amb la C-58 per Can Sant Joan, rep l'aportació més elevada amb 2'4 milions. L'Ajuntament considera que el vial ha de connectar el parc empresarial santcugatenc amb el Sabadell Parc Empresarial. Sant Cugat també defensa que la infraestructura, ja construïda al pas per la ciutat, ha de ser una via urbana que inclogui rotondes i accessos per als vianant que tingui en compte la mobilitat dels centres escolars de l'entorn.

En el capítol esportiu, per al Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) hi ha planificats 1'1 milions en concepte de diverses actuacions en edificis, entre d'altres. En infraestructures, 279.000 euros van a parar, segons el projecte de pressupostos, a millorar el ferm de la C-1413.

En salut, el Centre d'Atenció Primària (CAP) de Valldoreix rep 242.000 euros. Mentre que en cultura, l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) s'apunta 126.000 euros per obres, adquisició de fons documentals diversos, entre ells el de Pilar Aymerich. En territori, es preveuen 27.000 euros per a la millora i accessibilitat en estacions de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

Amb relació a l'últim pressupost, el de 2012, després de la pròrroga de l'últim any, la inversió a Sant Cugat ha caigut en vuit milions. Si comparem amb 2011, quan la inversió va ser de 22 milions, la caiguda ja és de 18 milions d'euros.

Igual que als últims comptes, el CAR, l'ANC i el CAP de Valldoreix tornen a aparèixer als nous números del govern. Els pressupostos per al 2014 s'aprovaran el 19 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.