Conesa critica la Generalitat per no incloure el nou Leonardo als pressupostos

L'alcaldessa, Mercè Conesa

Política

Publicat el 29/nov/13 per Mikel Vilalta

L'alcaldessa, Mercè Conesa, lamenta que els pressupostos de la Generalitat del 2014 no incloguin una partida per al nou institut Leonardo Da Vinci. En declaracions al programa 'Línia directa' de Cugat.cat, Conesa considera que les actuacions del Centre d'Alt Rendiment (CAR) i el Vial Interpolar, incloses en els comptes de l'any vinent, no són tan urgents com la de l'institut, llargament reivindicat.


MIRA-HO A CUGAT TV

Conesa entén la pressió que pateix la Generalitat a causa de la seva situació financera, però considera que calia incorporar una partida per ampliar el Leonardo Da Vinci. L'alcaldessa aprova altres inversions de caràcter social previstes pel govern de cara al 2014, com la inversió al CAP de Valldoreix, però creu que en canvi les inversions previstes al CAR i el Vial Interpolar no són prioritàries. L'alcaldessa ja ha transmès aquestes opinions a la conselleria d'Ensenyament i li ha reclamat solucions.

Mercè Conesa

Nosaltres ja hem posat els terrenys i hem invertit sense que ens correspongui. Qui té la competència l'ha de començar a assumir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El projecte de pressupostos del govern inclou una partida de 4'1 milions d'euros a Sant Cugat. El projecte del Vial Interpolar tindrà 2'4 milions d'euros, seguit d'1'1 milions en actuacions al CAR i 242.000 euros per al CAP de Valldoreix, entre d'altres.