L'EMD organitzarà trobades amb veïns per detallar els projectes de la centralitat


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix organitzarà trobades amb els veïns per explicar amb més detalls els projectes que opten a donar forma a la futura centralitat del territori. Això complementarà l'exposició instal·lada a la seu del govern valldoreixenc que explica les propostes presentades al procés de participació ciutadana.

El president de l'EMD, Josep Puig, ha presentat a l'alcaldessa, Mercè Conesa, les diferents opcions presentades per donar forma a la nova centralitat de Valldoreix durant la visita que ha fet Conesa a la mostra. Els responsables tècnics del procés han detallat les característiques dels 10 projectes finalistes, que ara se sotmeten a votació popular i després un jurat tancarà l'elecció.

Puig ha explicat que la intenció és que els valldoreixencs coneguin bé les diferents opcions i per això es convocarà els veïns a sessions explicatives on es detallarà amb més precisió cadascun dels projectes candidats.

Josep Puig

Els veïns estan molt interessats en el procés. Convocarem reunions de grups reduïts perquè tiguin més informació de cada projecte.


Conesa s'ha interessat per diferents aspectes tècnics dels projectes i ha posat en valor el procés participatiu que ha de donar lloc a un espai central del territori que reunirà habitatges, equipaments i zona comercial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.