Les torres d'alta tensió desapareixeran a mitjans de febrer


Temes relacionats

Comença la col·locació de les línies d'alta tensió que aniran soterrades (10/oct/13)

Puig confia que el soterrament de les línies d'alta tensió estigui enllestit a finals d'any (12/jul/13)

Aprovat inicialment el pressupost de l'EMD, que arriba als 7'5 milions (24/mar/11)


  • Comparteix:

Els treballs de retirada de les torres d'alta tensió a Valldoreix i Mira-sol segueixen el calendari previst i a mitjans de febrer hauran finalitzat. Ho ha assegurat el president de l'EMD, Josep Puig, que ha reiterat que encara no tenen data de retorn per part de la Generalitat dels diners que l'Ajuntament i l'EMD han avançat per finalitzar els treballs.

Josep Puig i l'alcaldessa, Mercè Conesa, han visitat els treballs de soterrament i retirada de les línies d'alta tensió que travessen Valldoreix i Mira-sol. Segons Puig, no hi haurà més endarreriments i ha refermat el compromís de tenir enllestits els treballs el 18 de febrer.

Aquests treballs han estat possibles per les aportacions de l'EMD i l'Ajuntament que, a banda de la seva quota inicial, han avançat la part corresponent a la Generalitat que s'enfila a 1'5 milions d'euros. L'EMD n'ha posat 900.000 euros i la resta el consistori. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assenyalat que aquesta és la manera d'aconseguir que l'obra s'acabés.

Mercè Conesa

L'Ajuntament i l'EMD hem avançat diners per evitar que l'obra s'interrompés. Així aconseguim el que els veïns de Valldoreix i Sant Cugat han reclamat durant anys.


Puig ha explicat que des de la Generalitat s'ha refermat el compromís de retornar aquesta quantitat, però que encara no s'ha fixat una data.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.