El PSC vol que l'Ajuntament doni suport als treballadors del transport sanitari


Temes relacionats

El PSC presenta més de 80 al·legacions als comptes municipals (27/nov/13)

El PSC demana que no s'abandoni el projecte de segona residència (22/nov/13)


  • Comparteix:

Els regidors del PSC, Pere Soler i Ferran Villaseñor

Els regidors del PSC, Pere Soler i Ferran Villaseñor

El PSC proposarà al ple que l'Ajuntament es posicioni a favor dels drets laborals de la plantilla del transport sanitari públic. Els socialistes adverteixen que en els darrers dos anys el sou del col·lectiu ha baixat un 20% i reclamen al consistori que intercedeixi davant el departament de Salut i la concessionària Mútua Terrassa per evitar més retallades.

Segons els socialistes, la reducció d'un 8% de la partida pressupostària del departament de Salut ha afectat les empreses de transport sanitari tant al Vallès com a la resta de Catalunya. A la comarca, hi ha hagut una reducció d'unes 80 hores diàries del servei d'ambulàncies.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, demana a l'equip de govern que actuï com a intermediari per intentar trobar una solució que no afecti la qualitat de la prestació a la ciutat i eviti l'empitjorament de les condicions laborals.

Ferran Villaseñor

Demanem al govern municipal i a l'alcaldessa que defensi el model sanitari i el servei que reben els santcugatencs. Hauria de fer d'intemediari en aquest conflicte laboral.


Els socialistes consideren 'injust' que el pes del sacrifici de les retallades l'hagin d'assumir principalment els treballadors. Per aquest motiu, presentaran una moció al ple de desembre perquè el consistori es posicioni a favor de les demandes laborals d'aquest col·lectiu i demani al departament de Salut que aposti per la via del diàleg per resoldre aquest conflicte laboral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.