El Pla d'asfaltat de la Floresta s'iniciarà a principis d'estiu del 2014


Temes relacionats

Els districtes viuran un 2014 amb quatre grans actuacions urbanístiques (25/oct/13)

L'Ajuntament vol enllestir en dos anys el 75% de l'asfaltat pendent a la Floresta ( 1/oct/13)


  • Comparteix:

El centre de la Floresta serà un dels espais a asfaltar

El centre de la Floresta serà un dels espais a asfaltar

Les obres del Pla d'asfaltat de la Floresta començaran a principis de l'estiu de l'any vinent. Segons les previsions de l'equip de govern, els treballs s'adjudicaran per Setmana Santa amb un pressupost plurianual de 2'5 milions d'euros. La priorització dels carrers a asfaltar s'acompanyarà d'un procés de participació veïnal i s'aprovarà en consell de barri.

En una entrevista a Cugat.cat, el regidor d'Obres i Urbanisme, Pere Casajoana, ha afirmat que una vegada entri en vigor el nou pressupost l'Ajuntament obrirà el concurs per actuar sobre el 75% dels carrers pendents d'asfaltar de la Floresta. El calendari previst apunta que l'adjudicació serà per Setmana Santa perquè els treballs arranquin a inicis d'estiu amb una execució ininterrompuda.

El regidor d'Obres ha explicat que ara un grup de treball, que comptarà amb participació veïnal, prioritzarà els carrers que s'han d'asfaltar abans, per després passar a aprovació del consell de barri.

Pere Casajoana

Un cop es faci el grup de treball, cadascú exposarà les seves necessitats. Ara estem mirant en quins metres quadrats s'ha de treballar.


Actualment, s'estan realitzant treballs sobre el terreny per concretar els metres quadrats exactes sobre els quals s'han d'asfaltar. Segons Casajoana, cal determinar quines vies s'inclouen en sòl urbà i quines queden excloses per estar dins del parc natural de Collserola.

El regidor ha apuntat que el primer sector on podrien començar les obres seria Turó del Sol. Els altres que es veuran afectats pel Pla d'asfaltat són passeig del Caqui, la Floresta alta, Colònia Parès, Mirador oest, Mirador est, Casino, Muntanyesa i plaça Centre i Portes Sud.

El compromís de l'equip de govern és enllestir en dos anys l'asfaltat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.