Jordi Menéndez pren possessió avui com a conseller del Consell d'Administració de la CCRTV


  • Comparteix:

Menéndez diu que vol reforçar els continguts educatius i culturals.

Menéndez diu que vol reforçar els continguts educatius i culturals.

El santcugatenc Jordi Menéndez pren possessió avui del seu càrrec com a conseller, a proposta del PSC, en el Consell d'Administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV). Davant les crítiques del Col·legi de Periodistes titllant el nou Consell com 'excessivament polític', Menéndez ha expressat la voluntat dels socialistes de tirar endavant una reforma de la Llei que estableixi la incompatibilitat entre la vida política i l'encàrrec dins la Corporació.

Jordi Menéndez és un dels 12 nous consellers que formen el Consell d'Administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió. Un consell que ha provocat el pronunciament del Col·legi de Periodistes de Catalunya que considera que 's'ha perdut una nova oportunitat' que aquest òrgan de seguiment dels mitjans públics del país s’allunyi de la partidització i de la vinculació directa amb els òrgans de direcció de les formacions polítiques.

Menéndez ha admès que potser el Consell té un perfil 'massa polític' i ha anunciat la voluntat del PSC de tirar endavant una proposició de llei que, entre d'altres mesures, estableixi la incompatibilitat entre la vida política i el càrrec de conseller:

Jordi Menéndez

Presentarem una propisició de llei perquè ser conseller sigui incompatible amb la vida política. Volem un consell amb un perfil més professional.


Els objectius de la nova etapa de la Corporació, segons Menéndez, són potenciar els continguts educatius i culturals a Televisió de Catalunya i la millora dels resultats econòmics que acabin amb el dèficit que arrossega TV3:

Jordi Menéndez

Els objectius seran reforçar els continguts educatius i eixugar el dèficit.


El nou consell d'Administració estarà format per 5 consellers de CIU, tres del PSC, dos d'ERC i un per PP i ICV.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.