Sala i Martín, sobre el projecte del Camp Nou: 'Demostra que no estàvem arruïnats'


  • Comparteix:

Imatge del Camp Nou

Imatge del Camp Nou

L'expresident de la comissió econòmica del Barça Xavier Sala i Martín creu que el projecte per remodelar el Camp Nou o construir-ne un de nou proposat per l'actual president, Sandro Rosell, demostra que l'anterior junta no va 'arruïnar' el club. D'aquesta manera, Sala i Martín ha defensat la gestió de la junta de Joan Laporta, que va ser acusat per Rosell de deixar el club en una mala situació econòmica.

Sala i Martín, que aquest dissabte ha visitat Sant Cugat, ha assegurat que Joan Laporta va deixar el club en una situació 'molt bona' i que, tot i que Rosell va voler fer creure que era diferent, el temps l'ha desmentit.

De fet, l'expresident de la comissió econòmica del FC Barcelona entre el 2004 i 2009 ha assegurat que el projecte proposat per l'actual junta sobre la remodelació o construcció del Camp Nou, que podria oscil·lar entre els 300 i els 1.100 milions d'euros, demostra que l'entitat no estava arruïnada quan Joan Laporta va deixar la presidència.

Xavier Sala i Martín

Demostra que no estàvem arruïnats si dos anys després ens podem gastar 1.200 milions d'euros en un estadi nou. Fa entrar en perspectiva tot el que van dir quan van arribar


Sobre aquest projecte, Sala i Martín opta per conèixer en detall les diferents opcions, que diu, han de ser quatre: remodelar completament l'estadi, construir un de nou, fer una remodelació més petita o no fer-hi res.

En l'època de Joan Laporta, la directiva va proposar una remodelació del Camp Nou elaborada per l'arquitecte Norman Foster per uns 250 milions. Abans de ser elegit president, Rosell va criticar aquell projecte pel seu alt cost i es va presentar a les eleccions on va sortir guanyador amb la proposta de remodelar l'estadi amb un cost inferior.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.