El PP i CiU ajornen a dimarts la votació al Senat de la reforma de l'administració local


  • Comparteix:

Imatge del Senat / Foto: Senat

Imatge del Senat / Foto: Senat

La votació al Senat de la reforma estatal de l'administració local es farà aquest dimarts. El PP i CiU han ajornat aquesta votació, prevista inicialment per aquest dilluns, per ampliar el temps de negociació dels dos partits sobre com s'aplicarà aquesta llei a Catalunya.

Segons una informació d'Europa Press recollida per 'La Vanguardia', l'ajornament ha arribat després de set hores de debat al Senat. El PP ha arribat a un acord per respectar les peculiaritats de Navarra, País Basc i Aragó, així com dels 'cabildos' i consells insulars, en l'aplicació de la Llei de Sostenibilitat i Racionalització de l'administració local.

Tot i així, el PP manté les negociacions amb CiU sobre l'aplicació de la norma a Catalunya, ja que la federació nacionalista demana que prevalgui la llei catalana sobre l'estatal. És per això que les dues formacions han demanat que la votació es faci aquest dimarts al matí, una petició que ha estat acceptada per la resta de grups.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.