El PP marxa de 'Pedra i Sang' pel tracte a l'Església i l'independentisme


Temes relacionats

Dolors Vilarasau: 'Els del PP saben fer més comèdia que els mateixos actors' (21/des/13)


  • Comparteix:

El PP ha abandonat la representació de 'Pedra i Sang' que s'ha ofert aquest divendres per a autoritats i premsa pel tractament que l'obra dóna a la independència i l'Església. El portaveu del partit, Jordi Carreras, ha titllat 'Pedra i Sang' de 'barroera' i de tenir poc rigor històric. Carreras ha marxat de l'obra amb el regidor popular Àlvaro Benejam.

Els regidors del PP Jordi Carreras i Álvaro Benejam han abandonat aquest divendres 'Pedra i Sang' a mitja representació pel tractament 'ofensiu' que, segons el partit, s'ha fet de temes com l'Església i la independència. El portaveu del PP, Jordi Carreras, ha comentat en declaracions a Cugat.cat, que l'obra ridiculitza 'els monjos' i que les al·lusions a l'independentisme no 'estaven a l'alçada'.

Carreras, que ha reconegut que mai no havia vist l'obra, ha lamentat que el muntatge no tingui 'rigor històric' per ser una de les tradicions de la ciutat.

Jordi Carreras

Si vol ser art ha de respectar els altres. Es poden fer crítiques, però no d'aquesta manera barroera i mancada d'un nivell intel·lectual exigible a qualsevol obra de teatre.


Aquesta no és la primera vegada que el PP abandona un acte públic de ciutat. El regidor del PP Bruno de Salvador va marxar del 'Paga-li, Joan' perquè l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va penjar una estelada de 150 metres quadrats del campanar del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.