Sant Cugat se suma a 'Signa un vot per la independència' amb 12 punts


  • Comparteix:

La campanya organitzada per l'ANC comptarà amb 12 punts a Sant Cugat / Font: ANC

La campanya organitzada per l'ANC comptarà amb 12 punts a Sant Cugat / Font: ANC

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza aquest cap de setmana una marató de recollida de signatures per a la campanya 'Signa un vot per la independència'. Un total de 12 punts repartits pel centre i els districtes serviran perquè els santcugatencs demanin per escrit i de forma individual que el Parlament actuï per convocar la consulta vinculant sobre la independència i que, en cas que aquesta no es pugui celebrar, declari la independència.

La iniciativa 'Signa un Vot per la Independència' es basa en el dret de petició que reconeix la legislació catalana, estatal i internacional i que permet als ciutadans demanar a qualsevol administració que actuï a favor del seu interès o el del conjunt de la societat.

El membre local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) Vicenç Alegre ha explicat que la ciutat, des de fa uns mesos i juntament amb altres municipis, ha estat pionera i ha servit de prova pilot per a la iniciativa, que ara s'exportarà a la resta del país.

Vicenç Alegre

A Sant Cugat ja portem uns mesos fent de prova pilot juntament amb altres localitats. Ara s'ha passat a fer el programa a tots els pobles i ciutats catalanes els dies 11 i 12 de gener.


Tot i així, Alegre ha avançat que les signatures recollides fins ara a la prova pilot seran comptabilitzades d'igual forma que les sumades durant aquest cap de setmana.

Més de 3.000 apoderats participaran a la recollida massiva que se celebra aquest cap de setmana arreu del país. La campanya 'Signa un vot per la independència' va començar el juny del 2012.

Punts de recollida de signatures
- Club Muntanyenc Sant Cugat

- Plaça d'Octavià

- Mercat de Torreblanca

- Teatre la Unió

- Xalet Negre

- ZEM Jaume Tubau

- Associació de Veïns de Volpelleres, al carrer Benet Cortada, 9

- Mira-sol Centre

- Centre Social i Sanitari de la Floresta

- Casal de les Planes

- Casal de Mira-sol

- Estació FGC de Valldoreix

L'horari de les parades serà dissabte de deu del matí a vuit del vespre i diumenge de deu del matí a dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.