ICV-EUiA vol blindar les polítiques d'igualtat municipals


  • Comparteix:

ICV-EUiA vol defensar les polítiques d'igualtat

ICV-EUiA vol defensar les polítiques d'igualtat

ICV-EUiA portarà al ple municipal de gener una moció que vol blindar les polítiques d'igualtat davant la Llei de racionalització i sostenibilitat de l'administració local (LRSAL). La formació ecosocialista veu en aquesta llei un perill per a les prestacions que l'Ajuntament ofereix en aquest àmbit que s'afegeix, diuen, al 'tarannà' del govern del PP en aquesta matèria.

El text insta l'Ajuntament a rebutjar qualsevol proposta de polítiques d'igualtat i de les competències que treballen en aquest àmbit. Un altre punt es dirigeix al govern de l'Estat espanyol al que reclama la paralització de qualsevol política que suposi un retrocés en els drets de la dona.

La regidora d'ICV-EUiA Roser Casamitjana ha assenyalat que la proposta vol fer front als possibles efectes de la nova llei a l'administració local. Més enllà de la llei, Casamitjana apunta al 'tarannà' del govern del PP com un perill cap a les iniciatives en aquest àmbit.

Roser Casamitjana

Hi ha tot un tarannà del govern que està eliminant polítiques d'igualtat. Per tot això pensem que poden ser les primeres polítiques afectades.


ICV-EUiA vol que la Generalitat es converteixi en garant de les polítiques municipals d'igualtat a través de la Llei de Governs Locals de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.