La CUP s'afegeix a la recollida de signatures a favor de la independència


Temes relacionats

Sant Cugat se suma a 'Signa un vot per la independència' amb 12 punts ( 7/gen/14)


  • Comparteix:

Logotip de la CUP

Logotip de la CUP

La CUP se sumarà a la recollida de signatures que la delegació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha organitzat aquest cap de setmana per la campanya 'Signa un vot per la independència'. La formació anima els santcugatencs a participar en aquesta iniciativa i convertir-se en els vertaders protagonistes del procés.

El projecte 'Signa un vot per la independència' vol reclamar al Parlament que emprengui totes les accions necessàries per dur a terme la consulta i, en cas de no ser possible, declari unilateralment la independència. El portaveu de la CUP, Guim Pros, considera que iniciatives com aquesta són necessàries per garantir que els polítics 'no facin ni un pas enrere'.

Guim Pros

Hi haurà un moment que caldrà desobeir. Quan arribi, els polítics no poden fer marxa enrere.


L'ANC ha organitzat una recollida massiva de signatures arreu del país en què participaran més de 3.000 apoderats. A Sant Cugat, l'horari de les parades serà dissabte de deu del matí a vuit del vespre i diumenge de deu del matí a dues del migdia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.