La nova comissaria de la Policia Local estarà operativa després de l'estiu


  • Comparteix:

Les obres per adequar l'espai com a nova comissaria començaran aquest trimestre

Les obres per adequar l'espai com a nova comissaria començaran aquest trimestre

La Policia Local iniciarà el trasllat a la nova comissaria, ubicada a la plaça de la Vila a la seu del Club Muntanyenc, després de l'estiu, segons la previsió de l'equip de govern. De moment, s'han engegat les obres per separar la Sala Canigó i els treballs per habilitar la nova comissaria començaran durant aquest trimestre.

El canvi d'instal·lacions permetrà, principalment, encabir millor els espais logístics i operatius de la Policia Local, que ara s'ubica a Villa Felisa, a l'avinguda de Gràcia.

El tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, ha avançat a Cugat.cat que la previsió és iniciar durant aquest primer trimestre les obres per habilitar la seu del Club Muntanyenc com a nova comissaria, tot i que els treballs per separar la Sala Canigó ja han començat.

Francesc Carol

Les obres de la Sala Canigó ja s'han iniciat i aquest trimestre començarem les obres de la comissaria. El canvi a la nova comissaria es farà passat l'estiu.


Si es compleix el calendari d'obres, la Policia Local iniciarà el trasllat a la nova seu després de l'estiu i el cos estarà operatiu en aquesta ubicació abans d'acabar l'any. De la seva banda, el Club Muntanyenc inaugurarà la seva nova seu, al carrer de Sant Bartomeu, a l'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.