L'equip de govern portarà el Pla d'Inclusió Social al ple de febrer


Temes relacionats

El Pla d'Inclusió Social, més a prop (11/nov/13)


  • Comparteix:

El Pla d'Inclusió Social vol combatre la pobresa amb estratègies a mig i llarg termini / Foto: Enric Capoll

El Pla d'Inclusió Social vol combatre la pobresa amb estratègies a mig i llarg termini / Foto: Enric Capoll

L'equip de govern portarà al ple de febrer el Pla d'Inclusió Social que convertiria Sant Cugat en la primera ciutat en dotar-se d'una estratègia global contra la pobresa i l'exclusió. A finals d'any l'alcaldessa va donar el vistiplau al projecte que s'ha lliurat als partits perquè l'analitzin i facin aportacions. L'objectiu és assolir la unanimitat en l'aprovació del pla.

El Pla d'Inclusió Social és un encàrrec del Consell de Ciutat i s'ha redactat amb la col·laboració de les entitats de la Taula de la Inclusió Social. És un projecte enfocat a fer visibles els sectors més afectats per la crisi amb l'objectiu de fixar estratègies per fer-hi front.

També exposa les diferents pobreses que existeixen a la ciutat i aglutina iniciatives per combatre-les. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha explicat a Cugat.cat que el pla compta amb una alta participació d'entitats i associacions i que la voluntat és aconseguir el màxim consens a l'hora d'aprovar-lo.

Susanna Pellicer

Abans de Nadal l'hi vam presentar a l'alcaldessa i ara l'estem presentant als diferents partits polítics. Esperem que sigui de consens.


El pla pretén anar més enllà de la resposta a les situacions d'emergència actuals i, per això, se centra en les actuacions a mig i llarg termini. Amb aquest pla, Sant Cugat és dels primers municipis mitjans a dotar-se d'una estratègia global contra la pobresa i l'exclusió social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.