Dones amb iniciativa espera que la societat aturi la nova llei de l'avortament

La vicepresidenta del govern espanyol i el ministre espanyol de Justícia en una compareixença el desembre passat / Foto: ACN

Política

Publicat el 13/gen/14 per Judith Cañamares

La secció local d'ICV de Dones amb iniciativa espera que la pressió social i les mobilitzacions en contra de la reforma de la Llei de l'avortament facin tirar enrere la modificació proposada pel ministre espanyol de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón. L'entitat aposta per mantenir el dret a l'avortament amb polítiques d'informació i divulgació.

Una de les membres de Dones amb iniciativa, Montserrat Español, lamenta que el govern espanyol es dediqui a preservar els embarassos sense proposar solucions a com es mantindran els nens i nenes que neixin amb deficiències i les joves que es quedin embarassades accidentalment.

Montserrat Español

Si hi ha nens o nenes que neixin amb deficiència, qui els atendrà? O qui atendrà les nenes joves que es queden embarassades?

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Español ha recordat que ella mateixa ja va lluitar fa 30 anys per una llei que defengués l'avortament i es va aconseguir, i ha afirmat que aquesta nova normativa suposa un retrocés. Dones amb iniciativa té en marxa una campanya contra aquesta llei i la seva membre confia que la pressió social aturi aquesta reforma.