La CUP reivindica l'ús per a les entitats de la Casa Jaumandreu davant el MMACA


Temes relacionats

La ciutat estudiarà destinar edificis municipals buits a les entitats (18/mar/13)


  • Comparteix:

El futur Museu de les Matemàtiques s'instal·larà a la Casa Jaumandreu

El futur Museu de les Matemàtiques s'instal·larà a la Casa Jaumandreu

La CUP considera que el futur Museu de les Matemàtiques (MMACA) que anirà a la Casa Jaumandreu no és una prioritat i recorda que fa un any es va aprovar una moció per estudiar la cessió dels equipaments públics en desús a entitats. La formació reclama més transparència i informació sobre el futur espai i recuperar el Pla d'Equipaments.

La CUP recorda que el ple va aprovar ara fa un any, amb els vots de tots els partits tret del PP, estudiar les possibilitats de destinar edificis públics com la Casa Jaumandreu i la masia de Can Quitèria a entitats i associacions locals. Una reclamació que arriba després que el consistori hagi anunciat que la Casa Jaumandreu, que en breu deixarà d'acollir la Policia Local, serà la seu del Museu de les Matemàtiques. Amb relació a Can Quitèria, el consistori té previst promoure la masia com un espai dedicat a Josep Grau-Garriga.

El membre de la formació Aniol Pros remarca que malgrat aquest compromís adoptat fa un any, s'ha adjudicat l'espai al Museu de les Matemàtiques sense comunicar-ho a la resta de partits.

Aniol Pros

Es va agafar un compromís de l'Ajuntament perquè es mirés la possibilitat que les entitats poguessin tenir aquesta ubicació i de cop i volta, sense que l'oposició sabés res, ens trobem que allà anirà un museu de les matemàtiques.


El partit afirma que s'han assabentat d'aquesta nova proposta a través dels mitjans i, per això, demana més informació i transparència sobre com s'ha decidit tirar endavant el projecte.

A més, la formació posa de manifest que l'Ajuntament 'no fa cas' del Pla d'Equipaments que es va engegar, aprovant un projecte 'no prioritari' que no estava inclòs en el document, segons la CUP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.