Valldoreix també al·legarà per evitar que bales d'ecoparc vagin a la pedrera Berta


Temes relacionats

Els partits, contraris i prudents a reomplir la pedrera Berta de bales d'ecoparc (15/gen/14)

L'empresa FCC demana dipositar bales d'ecoparc a la pedrera Berta (15/gen/14)

L'Ajuntament al·legarà per evitar que bales d'ecoparc omplin la pedrera Berta (15/gen/14)


  • Comparteix:

Josep Puig, en una imatge d'arxiu

Josep Puig, en una imatge d'arxiu

Valldoreix se suma a Sant Cugat, el Papiol i Castellbisbal per presentar al·legacions per impedir que la pedrera Berta es reompli amb bales d'ecoparc tal com vol fer FCC, concessionària de l'espai. El president de l'EMD de Valldoreix veu necessari que les ciutats afectades facin pinya per fer acomplir l'acord plenari de reomplir el sot amb terra i runes.

La pedrera Berta, ubicada entre Sant Cugat i el Papiol, forma part de Valldoreix en bona part de la seva superfície. Ho ha recordat el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, que en declaracions a Cugat.cat ha posat en valor la necessitat que el territori, Sant Cugat, el Papiol i Castellbisbal s'uneixin per oposar-se a l'arribada de bales d'ecoparc al sot.

Josep Puig

Volen posar bales d'ecoparc i no estem d'acord. Des del primer moment ens hem reunit per presentar al·legacions per evitar l'arribada d'aquesta instal·lació.


Puig ha subratllat que l'afer és un tema que preocupa a Valldoreix i que, des de bon principi, els contactes amb Sant Cugat han estat intensos entre el vocal de Medi Ambient, Quim Castelló, i el regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech.

El president ha fet èmfasi que Sant Cugat i Valldoreix han de vetllar perquè la pedrera Berta només es pugui reomplir amb terra i runes. Una decisió que sorgeix del conveni que van signar al 1991 l'Ajuntament i la mateixa empresa propietària dels terrenys, Jaime Franquesa SL.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.