ICV-EUiA demana reformar partides per mantenir els serveis davant la reforma local

Joan Calderon en una roda de premsa anterior

Política

Publicat el 17/gen/14 per M Vilalta / J Cañamares

ICV-EUiA vol que l'Ajuntament emprengui les reformes pressupostàries necessàries per poder mantenir els serveis municipals que es troben en risc amb la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local. Els ecosocialistes presentaran la proposta al ple, encaminada a mantenir aquestes competències en condicions de qualitat.

La formació es mostra contrària a la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local per considerar-la carregada de contingut ideològic, ja que suposa, diu el partit, una recentralització competencial, la privatització d'alguns serveis públics i l'eliminació d'altres serveis com les escoles bressol, les escoles de música i serveis socials.

El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, demana que es facin modificacions pressupostàries per mantenir aquests serveis afectats per la nova normativa. Calderon considera que les polítiques de proximitat que fan els ajuntaments són els millors instruments de construcció de la dignitat, igualtat i sostenibilitat.