Sant Cugat tindrà un nou viver d'empreses públic-privat


Temes relacionats

Neix EsadeCreapolis Entrepreneurship per a l'intercanvi entre emprenedors ( 4/nov/13)

La ciutat disposarà de més espais per al foment de l'emprenedoria ( 8/feb/13)


  • Comparteix:

El viver s'ubicarà al Camí de Ca n'Ametller / Foto: Google Maps

El viver s'ubicarà al Camí de Ca n'Ametller / Foto: Google Maps

Sant Cugat sumarà un nou viver per a empreses públic-privat. El ple ha donat aquest dilluns el vistiplau a l'autorització de despesa per a la creació i gestió del viver, impulsat per l'Ajuntament, la Fundació Sant Cugat Actiu i Inbens Barcelona.

El viver s'ubicarà a les oficines situades al camí de Ca n'Ametller, a un edifici amb 1.000 metres quadrats. D'aquesta manera, creixeran a la ciutat els espais dirigits als emprenedors i a nous projectes empresarials gestionats a través de la col·laboració públic-privada, com és el cas dels vivers ubicats a EsadeCreapolis i al Sant Cugat Trade Center.

El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, ha destacat que la iniciativa va més enllà del viver i suposa una aliança per enfortir la capacitat de la ciutat de captar nous projectes.

Carles Brugarolas

Estem parlant d'una aliança molt plural i molt diversa de la qual forma part la Universitat Gimbernat, una associació d'empreses de Cloud Computing i un laboratori social. Està promogut per una empresa que és experta.


El ple ha aprovat amb els vots de CiU i el PP l'autorització de despesa pluriennal per fer realitat el projecte. El PSC, ICV-EUiA i la CUP s'han abstingut perquè, tot i que la iniciativa pot ser positiva, no comparteixen el model.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.