Aprovat l'expedient per substituir una torre d'alta tensió a Mira-sol


  • Comparteix:

Les torres d'alta tensió que es volen soterrar creuen Valldoreix i Mira-sol

Les torres d'alta tensió que es volen soterrar creuen Valldoreix i Mira-sol

El ple municipal ha aprovat l'expedient d'obres i expropiació de terrenys per a la construcció d'una nova torre d'alta tensió al carrer de Guadalajara en substitució de l'actual, que provoca molèsties als veïns de la zona. La proposta ha rebut el suport de totes les forces polítiques amb representació al plenari.

El regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana, ja va explicar en roda de premsa que quan es va fer el projecte tècnic de soterrament de les línies d'alta tensió, va haver-hi una manca d'entesa 'molt greu' entre els tècnics de Foment i els d'Endesa. Això va provocar un 'bunyol', segons el regidor, que afecta directament els veïns de l'avinguda del Baixador i que ara s'ha de solucionar.

Pere Casajoana

El bunyol venia a ser que la torre de conversió estava situada al mig de l'avinguda del Baixador. Els veïns sortien altament perjudicats.


L'expedient passarà ara un procés d'exposició pública durant cinc setmanes.

Els treballs de soterrament de les línies d'alta tensió és un projecte repartit entre l'Ajuntament, l'EMD de Valldoreix, el departament de Treball i Indústria de la Generalitat i Endesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.