La CUP vol que Sant Cugat es posicioni contra els nous preus del transport


Temes relacionats

La CUP critica l'augment 'abusiu' del transport públic a peu d'estació (16/gen/14)


  • Comparteix:

La CUP demana un replantejament de la zonificació del transport públic

La CUP demana un replantejament de la zonificació del transport públic

La CUP rebutja l'augment 'desorbitat' de les tarifes del transport públic i demana replantejar l'actual model de zones per facilitar la mobilitat dels ciutadans. La formació també reclama ampliar els títols de transport de caràcter social perquè tinguin en compte aturats, estudiants, persones amb discapacitat i col·lectius en risc d'exclusió social.

Amb aquest text, la formació continua la campanya que va encetar la setmana passada repartint fulletons a l'estació de Sant Cugat en contra de l'augment de les tarifes, que segons el partit han augmentat entre un 5 i 8% el darrer any. La CUP proposa a l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) que torni a les tarifes del 2013 i que defineixi un nou model de tarifació que permeti un ús més flexible del transport públic.

El regidor de la CUP Ignasi Bea vol que Sant Cugat mostri el seu rebuig a les noves tarifes del transport i demana a l'ATM que ampliï els títols de transport socials.

Ignasi Bea

Plantejar bonificacions, que tingui en compte persones aturades, estudiants, persones amb risc d'exclusió social... que tinguin uns títols específics amb preus més reduïts.


El text també aposta pequè la Generalitat enceti la feina per aprovar una llei de finançament del transport públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.