ICV-EUiA fa una crida a la participació a la seva assemblea nacional oberta


  • Comparteix:

ICV-EUiA de Sant Cugat crida a la participació a l'assemblea

ICV-EUiA de Sant Cugat crida a la participació a l'assemblea

ICV-EUiA fa una crida als moviments, associacions i persones a títol individual de l'àmbit de l'esquerra a participar a l'assemblea nacional oberta d'aquest dissabte 'Ara és demà'. La intenció de la jornada és obrir diàleg per explorar les possibilitats d'un nou espai polític en aquest àmbit amb la voluntat de construir una alternativa de govern.

Aquest dissabte la formació ecosocialista celebra una assemblea on hi està convidat 'tothom que tingui ganes' de fer una aportació a la construcció d'un 'nou subjecte polític' que pugui esdevenir alternativa de govern. ICV-EUiA de Sant Cugat ha fet una crida a participar en aquesta trobada que, en paraules del portaveu i conseller nacional, Joan Calderon, vol ser un punt de trobada per a aquells que coincideixen en les mobilitzacions al carrer.

Joan Calderon

L'assemblea pot ser la primera estació d'un llarg projecte. Esperem que doni lloc a la confluència de forces d'esquerres.


La cita és aquest dissabte a partir de les nou del matí a la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona. Les aportacions també es poden fer a través de la web Araesdema.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.