El PSC reclamarà al ple el retorn de la partida del Fons de Cooperació Local


Temes relacionats

L'Ajuntament reclama mantenir els 450.000 euros d'aportació de la Generalitat (11/gen/14)


  • Comparteix:

Els socialistes lamenten el greuge que suposa la pèrdua d'aquest fons

Els socialistes lamenten el greuge que suposa la pèrdua d'aquest fons

El PSC presentarà una moció en què insta la Generalitat a fer un nou repartiment del Fons de Cooperació Local que reverteixi la decisió de final de desembre que exclou més d'un centenar de municipis, entre ells Sant Cugat. Segons el partit, perdre aquest fons suposa deixar d'ingressar prop de 600.000 euros que ja estaven previstos en el pressupost de 2013.

El PSC portarà a debat del ple de febrer una moció que manifesta el seu rebuig a la resolució de la Generalitat de deixar fora d'aquest fons les ciutats que rebin una aportació de la Participació en els Ingressos de l'Estat (PIE) superior a l'aportació del govern del Fons de Cooperació Local.

En aquest sentit, la formació afegeix que l'Ajuntament es queda sense aquest ingrés procedent del govern i, a més, haurà de retornar part del PIE un cop es faci la liquidació del pla, el que suposa un doble perjudici per la ciutat. Així ho ha destacat el portaveu Ferran Villaseñor, que ha demanat un nou repartiment i que es tingui en compte que aquesta mesura afecta el 70% de la població de Catalunya.

Ferran Villaseñor

El que demanem és que es torni a fer un nou repartiment perquè aquesta mesura afecta el 70% dels habitants de Catalunya.


Els socialistes reclamen un posicionament públic de la ciutat, conèixer les al·legacions que s'han fet per part del consistori davant el govern i reclamen a Mercè Conesa que, com alcaldessa, faci el possible per trobar solucions amb la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.