La videovigilància arriba a les Planes per augmentar la sensació de seguretat

Els planencs han omplert la sala del casal al consell de barri d'aquest dijous

Política

Publicat el 30/gen/14 per Judith Cañamares

La plaça del Coll de la Creu d'en Blau tindrà una càmera de videovigilància dissuasòria per augmentar 'la sensació de seguretat' dels veïns, ha anunciat aquest dijous l'equip de govern al consell de barri de les Planes. No obstant això, els Mossos i la Policia Local han defensat amb dades que les Planes és el districte més segur de la ciutat.

Els cossos policials acrediten que, amb cap fet delictiu aquest mes i amb cinc robatoris a l'interior d'habitatges en un any, les Planes és el districte més segur de Sant Cugat. Malgrat aquestes dades, els veïns se senten insegurs i així ho han fet palès al consell de barri.

És per això que l'equip de govern ha decidit instal·lar una càmera de vigilància a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau, una de les zones que preocupen els veïns. A més, es traslladarà una petició al districte de Sarrià-Sant Gervasi perquè hi hagi una altra càmera a la plaça d'accés a l'estació, on els veïns diuen haver detectat actes vandàlics.

El tinent d'alcalde de Seguretat, Francesc Carol, ha afirmat que el motiu de la instal·lació és dissuasori i que es fa per incrementar la sensació de seguretat en aquests dos punts.

Francesc Carol

Per una banda està l'estació de les Planes on hi ha actes vandàlics. D'altra banda, a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau on podria haver-hi actes delictius.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Carol ha aprofitat per recordar que la Policia Local augmentarà la plantilla amb set agents més.

El consell de barri de les Planes ha omplert la sala d'actes del casal i ha comptat amb representants de tots els grups municipals.