La CUP reclamarà al consistori ampliar la Biblioteca Central Gabriel Ferrater


Temes relacionats

La CUP vol adaptar el servei de biblioteques a les necessitats actuals ( 7/gen/14)


  • Comparteix:

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater

La CUP vol iniciar un projecte per ampliar la Biblioteca Central Gabriel Ferrater abans del 2018. La formació, que presentarà la moció al ple de febrer, considera que l'equipament no té prou capacitat per donar cobertura a la població del nucli urbà, i proposa l'habilitació d'espais polivalents i temporals mentre durin les obres.

Al ple de gener la CUP va presentar una moció encaminada a ampliar els espais horaris de les biblioteques municipals, però la va retirar per tractar la qüestió més profundament amb el personal bibliotecari. Unes setmanes més tard, el partit presenta un nou text on proposa l'ampliació de l'espai i el fons documental de la Biblioteca Central. El portaveu de la CUP, Guim Pros, considera que l'espai és petit per a la quantitat de persones a què dóna servei.

Guim Pros

Entenem que l'equipament que pateix una manca clara d'espais i de mides. Això afecta la quantitat de llibres que hi ha.


El text segueix mantenint la proposta d'ampliar els horaris de les biblioteques públiques, de manera que estiguin obertes de nou del matí a deu del vespre de dilluns a dissabte. A més, els independentistes també aposten per habilitar aules d'estudi per als estudiants en èpoques d'exàmens a les biblioteques de les escoles i instituts públics de la ciutat.

D'altra banda, la CUP també reclama al consistori una actuació conjunta amb la Diputació per d'oferir un servei de biblioteca itinerant als districtes de la Floresta i les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.