ERC manté la seva aposta per la zona 1 a l'espera de la T-Mobilitat


Temes relacionats

Conesa descarta la zona 1 per a Sant Cugat a l'espera de la T-Mobilitat ( 3/feb/14)

ERC celebra la inclusió de part de les seves al·legacions al Pla de Mobilitat (21/gen/14)

La T-Mobilitat substituirà l'actual sistema tarifari de transport al 2015 ( 9/oct/13)

ERC treballa al Parlament per un nou sistema de tarifes a FGC (21/mai/13)

ERC vol millorar el transport públic de Sant Cugat i el Vallès Occidental (20/nov/12)

ERC insisteix en la tarifació per quilòmetres al transport públic (30/mar/12)


  • Comparteix:

Els republicans consideren un greuge el fet d'estar a la zona 2

Els republicans consideren un greuge el fet d'estar a la zona 2

ERC demana que Sant Cugat entri a la zona 1 del transport públic mentre no es posi en funcionament la T-Mobilitat, que eliminarà les zones i es basarà en el quilometratge de l'usuari per determinar els preus. Els republicans, sense presència al ple, consideren 'intolerable' que l'alcaldessa 'es desentengui' d'aquesta reclamació al·legant que en cas d'assolir la zona 1 la ciutat assumiria part del deute de l'ATM.

En una entrevista al programa 'Línia directa' de Cugat.cat, Conesa va descartar que la ciutat entrés a la zona 1 tarifària de transport públic, ja que això suposaria assumir part dels 540 milions d'euros de deute de l'ATM i perquè s'està treballant en la futura T-Mobilitat.

Aquestes declaracions no han agradat gens als republicans, que consideren que amb aquest pas CiU es desentén d'una demanda històrica de la ciutat i incompleix 'reiterades promeses'. La formació reclama a l'alcaldessa que continuï treballant per solucionar el 'greuge comparatiu' amb altres municipis. De la mateixa manera, ERC insta CiU a complir la proposta de resolució que es va aprovar al Parlament, a través de la qual la institució es comprometia a impulsar durant el 2015 un nou sistema tarifari basat en el recorregut de cada usuari, la T-Mobilitat.

En declaracions a Cugat.cat, el secretari de Política Municipal dels republicans, Èric Gómez, ha explicat que la prioritat hauria de ser implementar la T-Mobilitat, però això no implica abandonar la reivindicació de la zona 1 mentre el nou sistema no s'implementi.

Èric Gómez

La nostra apostra principal és passar a un altre sistema. Però mentre es mantingui aquest, Sant Cugat ha de formar part de la zona 1.


La secció local dels republicans se sumarà a la cercavila d'aquest dimecres que recorrerà el centre de la ciutat per reclamar uns preus de transport públics adequats a les necessitats dels ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.