L'oposició, en contra de la instal·lació del Museu de les Matemàtiques


Temes relacionats

El primer Museu de les Matemàtiques de Catalunya s'instal·larà a la ciutat ( 1/feb/14)

El PSC reclama transparència a CiU sobre el futur Museu de les Matemàtiques (30/gen/14)

El Museu de les Matemàtiques, a punt de lligar el seu futur amb Sant Cugat (24/gen/14)

Sant Cugat posa’t 'mmaca' (13/gen/14)


  • Comparteix:

Villa Felisa és on s'instal·larà el Museu de les Matemàtiques a Sant Cugat

Villa Felisa és on s'instal·larà el Museu de les Matemàtiques a Sant Cugat

Tots els partits polítics amb representació al ple, excepte CiU a l'equip de govern, s'oposen d'entrada a l'arribada del Museu de les Matemàtiques a la ciutat. L'oposició considera que l'equipament on s'ha d'instal·lar aquest espai s'hauria de destinar a altres propostes per al barri.

El regidor de CiU Francesc Carol ha explicat que per al seu partit el Museu de les Matemàtiques és un bon projecte per a la ciutat que donarà sortida a les instal·lacions de Villa Felisa, que quedarà buida passat l'estiu, quan el cos de la Policia Local es traslladi de seu.

Francesc Carol

Villa Felisa s'havia d'utilitzar perquè no es pot deixar buida perquè es genera més destrossa. Si la gent creu que el barri té una manca d'equipaments, llavors s'hauria de tractar al consell de barri pertinent.


El regidor del PP Bruno de Salvador ha explicat que el seu partit no veu necessari que aquest museu s'instal·li a Sant Cugat i aposta per desprendre's dels equipaments públics que estiguin buits com Villa Felisa o Can Quitèria, entre d'altres.

Bruno de Salvador

No li veiem cap utilitat al museu. Crec que l'Ajuntament s'hauria de desprendre d'alguns equipaments. En situació de crisi com l'actual seria més prudent no fer-hi grans inversions.


El regidor del PSC Pere Soler ha lamentat que el barri de l'Eixample Sud perdi la possibilitat de tenir un equipament per a la zona. A més, reclama transparència a l'equip de govern sobre el cost econòmic que suposarà la instal·lació del Museu de les Matemàtiques a Sant Cugat.

Pere Soler

Perdem un equipament per al poble que podria ser utilitzat pel dinamisme i l'activitat de la ciutat. El Museu de les Matemàtiques no és una necessitat. Demanem informació i transparència per saber qui ho paga, entre d'altres.


En el mateix sentit s'ha expressat el portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, que ha afegit que tenir aquest museu a la ciutat no atraurà més turistes com han explicat des del govern local.

Joan Calderon

Villa Felisa era una oportunitat per donar una sortida d'equipament per al barri. No entenc quina atracció turística comportarà a la ciutat aquest museu.


El portaveu de la CUP, Guim Pros, considera que l'anunci de l'arribada d'aquest equipament denota 'improvisació' i 'poques ganes d'arribar a consensos amb l'oposició'.

Guim Pros

Denota improvisació i molt poques ganes de ser transparent i voler acordar coses quan es van comprometre a arribar a consensos amb l'oposició.


Els partits de l'oposició creuen que no hi ha cap demanda ciutadana per tenir a la ciutat aquest Museu de les Matemàtiques i que Sant Cugat té altres necessitats més urgents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.