Sant Cugat reuneix sis seccions comarcals de la JNC


  • Comparteix:

L'assemblea ordinària s'ha celebrat a la seu de CDC de Sant Cugat

L'assemblea ordinària s'ha celebrat a la seu de CDC de Sant Cugat

Les seccions comarcals del Barcelonès Nord, el Garraf, el Vallès, el Maresme i el Baix Llobregat de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) s'han aplegat aquest divendres a Sant Cugat. Una vuitantena de persones ha participat d'aquesta assemblea de la branca juvenil de CDC, que la ciutat ha tornat a acollir després de vuit anys.

El president comarcal de la JNC, Àlex Calmó, ha explicat que l'objectiu d'aquesta assemblea és posar en comú el treball de les diferents seccions, especialment amb la mirada posada en la consulta i la campanya a favor de la independència de Catalunya.

Àlex Calmó

Creiem que la política de primer nivell està en el municipi i per això la comarca i la regió ho agrupen per coordinar la campanya del Sí.


La trobada ha comptat amb la presència de la diputada santcugatenca de CDC, Àngels Ponsa, i la presidenta de la JNC i també diputada, Marta Pascal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.