El PSC demana a l'equip de govern una solució per a la mobilitat a El Pinar


  • Comparteix:

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, i el regidor Pere Soler

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, i el regidor Pere Soler

El PSC reclama al consistori que presenti en el termini d'un mes una solució consensuada per als problemes de mobilitat al carrer del Canal de la Mànega, originats per l'estretor de la via, que comporta l'invasió del mur de l'escola El Pinar. El partit lamenta que l'Ajuntament no abordés aquesta afectació viària quan va concedir al centre una llicència per obres menors al mur l'estiu passat. De moment, l'equip de govern té previst suspendre les llicències en aquest àmbit, segons ha avançat el PSC.

Segons el PSC, el juliol passat l'escola El Pinar va arranjar el mur, per un tema de seguretat, i les grades, unes instal·lacions que ocupen part del carrer del Canal de la Mànega. El centre tenia una llicència d'obres menors per aquesta actuació.

Pel PSC, aquestes obres requereixen una llicència d'obres majors i per tant, s'hauria d'haver abordat l'afectació de les instal·lacions sobre la vialitat, que ja preveu el PGM. El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, ha assegurat que això també ha provocat les queixes de l'Associació de Veïns la Serreta Bosc d'en Saladrigues, que ha portat el cas al Síndic de Greuges local.

Ferran Villaseñor

Això es va arranjar i va provocar un debat. Nosaltres vam denunciar que s'havia donat una llicència d'obres menors i no majors i això els veïns ho han portat al Síndic.


Davant això, ha explicat Villaseñor, l'equip de govern portarà al ple la suspensió de les llicències entre la confluència dels carrers de Villà i el Canal de la Mànega, a l'entorn del Parc de la Pineda de Saladrigues, mentre pren una decisió. Precisament, el PSC demana al govern municipal que presenti solucions en el termini d'un mes.

Ferran Villaseñor

Demanem al govern municipal que en el termini d'un mes hi hagi una proposta consensuada, que la presenti al consell de barri i que es prioritizi la seguretat dels nens. Si els informes porten a restablir la vialitat això és el que s'ha de fer.


El PSC ha recordat que es tracta d'una zona complicada per a la mobilitat com a conseqüència del reduït espai i la presència de l'escola, sobretot durant l'entrada i la sortida dels alumnes. Per això, el PSC demana que les mesures que engegui l'equip de govern tinguin en compte la seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.