La ciutat reunirà els alcaldes per aprovar com portar la reforma local al TC


Temes relacionats

Sant Cugat se sumarà al recurs contra la reforma local que anirà al Constitucional (18/des/13)


  • Comparteix:

Trobada anterior d'alcaldes al Monestir

Trobada anterior d'alcaldes al Monestir

Més de 100 alcaldes es donaran cita aquest dijous al Monestir per assistir al ple del Consell de Governs Locals de Catalunya on es farà públic el mecanisme que permetrà els consistoris portar la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local al Tribunal Constitucional (TC). Per dur la reforma local al TC cal una setena part dels consistoris de l'Estat espanyol que representin una sisena part de població de l'estat.

La trobada comptarà amb el president del Consell de Governs Locals i l'Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch; el vicepresident del CGLC i president de la Federació de Municipis de Catalunya, Xavier Amor; i l'alcaldessa i vicepresident de l'ACM, Mercè Conesa.

Per portar la reforma local al Constitucional cal una setena part dels ajuntaments de l'Estat espanyol que sumin una sisena part dels habitants de l'Estat, o sigui, sumar 1.200 consistoris que representin 7'2 milions de ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.