La secció local de C's tanca files entorn el candidat per a les europees


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Joan Carlos Girauta, Javier Nart i Carolina Punset / Foto: ACN

D'esquerra a dreta, Joan Carlos Girauta, Javier Nart i Carolina Punset / Foto: ACN

La secció local de Ciutadans (C's) es mostra satisfeta amb l'elecció aquest dissabte de l'advocat Javier Nart com a candidat a les eleccions europees. La formació també ha valorat la participació santcugatenca, d'un 46%, en el procés de primàries per elegir els candidats a les llistes.

Javier Nart encapçalarà la llista, que compta amb el periodista Juan Carlos Girauta com a número 2 i l'advocada Carolina Punset com a número 3. El portaveu de la secció local de C's, Aldo Ciprián, ha destacat la vinculació i rellevància dels candidats dins el partit. També s'ha mostrat satisfet amb la implicació dels militants i simpatitzants santcugatencs en la votació, que duplica la participació a l'Estat espanyol, on ha estat d'un 23%. Segons Ciprián, aquest fet es deu a la tradició democràtica de Sant Cugat.

Aldo Ciprián

Sant Cugat sempre ha estat una ciutat participativa en les eleccions democràtiques, també a Ciutadans.


Víctor Andrés Maldonado i Marta Marbán completen la llista en quarta i cinquena posició. El procés d'eleccions primàries s'ha dut a terme de forma telemàtica i amb llistes obertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.