La plataforma del PP EsFamilia reclama el suport ciutadà per protegir la unitat familiar


Temes relacionats

El PP insisteix en la necessitat de crear una regidoria exclusiva de Família ( 3/des/13)

El PP retira la moció que demanava crear una regidoria de Família (16/jul/13)

El PP reclama la creació d'una regidoria exclusiva de Família ( 3/jul/13)


  • Comparteix:

Moment de la presentació d'Esfamilia

Moment de la presentació d'Esfamilia

La defensa de la família i les polítiques socials, acompanyada de reducció d'impostos i ajudes als més desfavorits, és el pilar que sustenta EsFamilia, la plataforma del PP que s'ha presentat aquest dimecres a Sant Cugat. El seu creador, el president del PP de Barcelona, Antoni Bosch, ha elogiat les 'fortes conviccions' del PP local en aquest àmbit i ha reivindicat la protecció de la família davant les tesis a favor de l'avortament, incloent les que s'han manifestat dins el seu partit.

EsFamilia és la primera plataforma del PP creada, especialment, per posar l'accent a favor de la família i les polítiques socials. Nascuda al setembre, l'entitat estrena web, Esfamilia.com, amb l'objectiu de rellançar les tesis populars sobre la família i recaptar el suport ciutadà en una 'aposta per la vida sense reserves'. En aquest sentit, el president del PP de Barcelona, Antoni Bosch, ha aprofitat per reprovar que el PP no s'hagi pronunciat contra les veus del partit que no aproven la nova Llei de l'avortament.

Antoni Bosch

A vegades som molt rigorosos amb algunes coses i amb altres les deixem passar. La llei era dolenta per a les dones i dolenta per als nens que no neixen.


És en aquest punt que el president provincial ha elogiat 'les fortes conviccions' del PP de Sant Cugat en la defensa del seu concepte de família. També ha subratllat l'adhesió d'EsFamilia a la Plataforma de la Família Catalunya i al document d'e-Cristians per a un projecte de llei integral de la família.

El president del PP local, Jordi Carreras, ha carregat contra les polítiques socials municipals i ha lamentat que l'equip de govern tombi els intents dels populars d'introduir la perspectiva de família.

Jordi Carreras

Nosaltres batallem per la família a la ciutat i ho continuarem fent. Hem presentat iniciatives a favor de les famílies nombroses, dones embarassades amb dificultats, a favor de la vida...


La presentació pública d'EsFamilia a Sant Cugat, a la Casa de Cultura, ha comptat amb l'assistència d'una trentena de persones, entre elles els quatre regidors populars, el vocal del PP a Valldoreix, Josep Maria Canals, i membres de l'executiva local del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.