Villaseñor rep el suport de l'executiva del PSC com a candidat a les municipals


Temes relacionats

Michael Cáceres (PSC) veu llunyà un front d'esquerres a la ciutat ( 3/mai/12)

Villaseñor (PSC): 'El primer que faria és una auditoria econòmica' ( 4/mai/11)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor

Ferran Villaseñor

La comissió executiva local del PSC dóna suport a l'actual portaveu municipal, Ferran Villaseñor, com a candidat del partit a les properes eleccions municipals. En cas que algun altre militant presenti la seva candidatura abans del 10 de març, la formació convocarà un procés de primàries per designar l'alcaldable socialista.

Villaseñor, que la setmana passada ja havia notificat a la federació del Vallès la seva voluntat de repetir com a alcaldable del PSC, ha estat ratificat per l'executiva del partit. L'actual portaveu, de la mateixa manera que els altres socialistes que vulguin ser candidats, ha de recollir ara un 20% dels avals dels militants per formalitzar la seva candidatura abans del 10 de març.

En declaracions a Cugat.cat, Villaseñor ha explicat que un dels seus objectius és promoure una candidatura que aplegui les forces progressistes locals, a més d'algunes entitats.

Ferran Villaseñor

És un projecte en què tothom s'ha de trobar còmode. I s'ha de tenir en compte que cal la participació d'associacions ciutadanes.


Tot i això, l'actual portaveu del PSC ha manifestat que es tracta d'una idea molt embrionària. En cas que més d'un candidat tingui els suports necessaris, la secció local obrirà el període formal d'eleccions primàries per decidir qui serà l'alcaldable del PSC. Si només hi hagués un candidat amb els avals suficients, l'elecció tindria lloc en una assemblea extraordinària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.