La uaSC reclama el consens polític per solucionar el futur del comerç local


Temes relacionats

El PSC vol reincentivar el comerç i adaptar-lo a la normativa d'accessibilitat (26/feb/14)


  • Comparteix:

La uaSC reclama una solució pel comerç local

La uaSC reclama una solució pel comerç local

La uaSC dóna suport a la proposta de reactualització del pla d'equipaments comercials proposat pel PSC i demana que al proper ple s'aprovi una moció institucional en aquest sentit. La formació considera prioritari consensuar amb totes les forces polítiques un pla que doni una solució definitiva als problemes del comerç local.

El president de la uaSC, Jaume Massanés, ha explicat que cal cercar el màxim consens entre els partits polítics per definir un model comerç 'raonable' i de futur.

Jaume Massanés

La idea és solucionar definitivament el model de comerç per Sant Cugat i per això demanem la implicació de tots els grups polítics.


La formació local ha llançat algunes propostes a incloure en aquest pla comercial. Algunes d'aquestes mesures són la inclusió al web de l'Ajuntament d'un buscador de comerços segons la seva tipologia, disposar d'un inventari dels tipus de comerç i la seva ubicació per evitar l'excessiva proximitat de botigues similars i l'ampliació dels eixos comercials existents.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.