SI veu amb preocupació l'envelliment del moviment reivindicatiu femení


Temes relacionats

Entitats de la ciutat promouen diferents activitats de cara el Dia de la Dona ( 6/mar/14)


  • Comparteix:

SI veu amb preocupació l'envelliment de les dones més reivindicatives / Foto: ACN

SI veu amb preocupació l'envelliment de les dones més reivindicatives / Foto: ACN

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) adverteix de l'envelliment del moviment de dones que lluita per aconseguir més presència femenina en càrrecs polítics i empresarials. La formació, sense presència al ple, se suma al Dia Internacional de la Dona convidant les més joves a participar activament en tots els àmbits socials.

En un comunicat, SI considera que encara no s'ha assolit una plena igualtat de drets entre l'home i la dona. L'escassa paritat en els consells d'administració d'empreses i en les cúpules dels partits ho demostren. La secció local veu amb preocupació que el moviment de dones que lluiten per canviar aquesta situació està envellint i no té cap relleu generacional disposat a assumir aquesta responsabilitat.

La coordinadora local del partit, Maria Rosa Comellas, ha explicat que el govern ha d'estar atent i que ha de crear polítiques d'igualtat entre homes i dones.

Maria Rosa Comellas

Que realment es facin unes polítiques d'igualtat. S'ha d'estar per la violència de gènere i s'ha de mostrar que els homes són iguals que les dones.


El fet que avui dia les dones es dediquin principalment a la feina i a tenir cura dels fills és la causa, apunta el partit, per la qual no tenen temps per dedicar-se a res més. La formació també reclama que les forces polítiques i sindicals impulsin polítiques que facilitin la participació femenina en tots els àmbits socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.