Villaseñor serà el cap de llista del PSC a les eleccions municipals


Temes relacionats

Villaseñor rep el suport de l'executiva del PSC com a candidat a les municipals ( 5/mar/14)


  • Comparteix:

Villaseñor, en una imatge d'arxiu

Villaseñor, en una imatge d'arxiu

Ferran Villaseñor és l'únic candidat que es postula com a alcaldable del PSC en haver entregat aquest dilluns els avals necessaris i comptar amb el suport de la comissió executiva del partit. Villaseñor ha rebut el suport en forma d'aval del 40% de la militància i ha afirmat que treballarà per una candidatura unitària d'esquerres. La candidatura de Villaseñor ha de ser ratificada en assemblea.

L'actual portaveu municipal del PSC, Ferran Villaseñor, repetirà com alcaldable al 2015 després d'haver estat l'únic militant que ha recollit els avals necessaris a més de comptar amb el suport de la comissió executiva local. Villaseñor ha explicat que el seu projecte parteix amb la idea inicial de buscar la unitat de les esquerres a la ciutat.

Ferran Villaseñor

Jo em presento de candidat per intentar que hi hagi una candidatura unitària d'esquerres amb d'altres partits i col·lectius.


Villaseñor ha agraït la confiança de la militància i la tasca del seu equip i ha explicat que tornar a rebre el suport dels socialistes santcugatencs en una època difícil per al PSC és un grau de responsabilitat afegit.

Ferran Villaseñor

El fet que els militants ens tornin a donar el seu suport en aquest temps difícil del PSC és un grau de responsabilitat afegit.


Villaseñor ha entregat els avals a la seu de la Federació del Vallès Oest del PSC, a Terrassa, i serà oficialment proclamat candidat d'aquí a dues setmanes en una assemblea. D'aquesta manera, el partit no convocarà el procés de primàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.