L'ANC arriba als dos anys de vida arrelada a la ciutat

Imatge d'arxiu de l'ANC

Política

Publicat el 10/mar/14 per Mikel Vilalta

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que aquest dilluns ha complert dos anys de vida a àmbit nacional, atribueix els seus 'èxits' a la implicació dels santcugatencs, al suport de l'Ajuntament i a les campanyes impulsades pels seus socis i simpatitzants. L'entitat ha subratllat que la campanya 'Signa un vot per la independència' ja ha aconseguit fins ara 9.000 adhesions santcugatenques.

En una entrevista a Cugat.cat amb motiu d'aquest aniversari, el coordinador local de l'ANC, Manel Porta, s'ha felicitat per la tasca que ha dut a terme l'associació durant els seus dos anys de vida, tant en l'àmbit local com nacional. Porta ha destacat el paper de la societat civil a favor de la consulta com una de les claus que està fent tirar endavant tot el procés.

Manel Porta

El mèrit el té la societat civil organitzada. Una de les entitats que s'ha deixat la pell ha estat l'ANC.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Actualment, l'entitat té a Sant Cugat gairebé 600 socis i prop de 1.400 simpatitzants. Entre els propers reptes que es marca l'associació hi ha aconseguir més signatures per a la campanya 'Signa un vot per la independència', que de moment n'ha recaptat 9.000.

En els propers mesos, a més, l'ANC engegarà unes campanyes temàtiques titulades 'El país que volem' i 'De la desobediència a la sobirania', tot i que encara estan en una fase molt embrionàries.

Porta també s'ha referit a la Diada Nacional del 2014. Segons el coordinador, l'entitat està a prop de tancar una proposta de mobilització nacional i l'anunciarà en les properes setmanes.