Diversos emprenedors mostren a la JNC les claus de l'èxit empresarial


Temes relacionats

Sant Cugat reuneix sis seccions comarcals de la JNC ( 7/feb/14)

La JNC busca el suport d'altres formacions a favor de la independència (22/des/13)

La JNC reedita la tradicional recollida solidària d'aliments a benefici de Càritas (19/des/13)

La JNC es mostra partidària d'una consulta sobre el futur de Valldoreix (17/des/13)


  • Comparteix:

L'activitat ha tingut lloc al CPA

L'activitat ha tingut lloc al CPA

Tenir una bona idea, paciència, temps i experiència es perfilen com les claus perquè els emprenedors puguin tirar endavant els seus projectes. Aquesta és una de les conclusions que s'extreuen de la primera jornada d'emprenedors que ha organitzat la JNC aquest divendres al Centro Popular Andaluz (CPA). Una quinzena de persones han assistit a l'acte, en què diversos ponents han explicat la seva experiència en el món empresarial.

La branca jove de CDC ha posat el seu punt de mira en emprenedors que han tingut èxit en les seves respectives aventures. Uns empresaris que han explicat, a través de breus ponències, els orígens de les seves empreses i han destacat la importància de creure's les pròpies idees. El temps, la paciència, l'experiència i la capacitat de saber aprendre dels errors comesos són altres factors que marquen la diferència entre l'èxit i el fracàs.

Emprenedors

Vam invertir molt temps. Diners, ben pocs. / En el meu cas l'experiència va ser fonamental. Vaig estar nou anys en una empresa.


El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha participat en l'acte amb una intervenció sobre els recursos de què disposa el municipi per ajudar els petits empresaris. Brugarolas ha destacat el fet que la ciutat hagi apostat per establir col·laboracions amb espais privats en lloc d'impulsar un recinte públic.

Carles Brugarolas

Sant Cugat va renunciar a tenir una incubadora pública. Vam apostar per establir sinergies amb espais empresarials.


La primera jornada d'emprenedors de la JNC s'ha celebrat a la sala d'actes del CPA aquest divendres i ha comptat amb la presència d'una quinzena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.