ICV qualifica la 'Jornada d'Immigració' de pur formalisme per 'quedar bé'


  • Comparteix:

Diuen que no hi havia immigrants extracomunitaris i que mancaven experiències locals.

Diuen que no hi havia immigrants extracomunitaris i que mancaven experiències locals.

La secció local d'Iniciativa per Catalunya Verds titlla la Jornada d'Immigració, organitzada per l'Ajuntament i entitats locals el passat 28 de febrer, de ser un simple formalisme. Des d'Iniciativa s'aplaudeix el fet que l'Ajuntament hagi impulsat, per primera vegada, un acte per parlar d'immigració, però acusa la jornada de ser paper mullat.

Segons Laia Moix, coordinadora d'Àmbit de Polítiques Socials del partit, la jornada no va tenir en compte les necessitats reals de les persones immigrades, com mostra el fet que en l'acte no hi van ser presents, diuen, immigrants extracomunitaris. Un dels elements que rep més crítiques per part del partit és l'edició de la 'Guia de l'Immigrant', distribuïda durant la jornada que, segons Moix, és un simple formalisme que no ajuda a les persones immigrades.

Laia Moix

La guia de l'inmigrant és un tríptic de cara a la galeria. Denunciem que la jornada d'inmigració és un formalisme, no s'ha aprofundit ni s'ha treballat amb inmigrants.


Des d'Iniciativa també es denuncia la manca d'experiències en matèria d'immigració realitzades a la ciutat en una Jornada que, segons la secció local del partit, hauria de partir d'una reactivació de la Taula d'Inmigració iniciada l'any 2000, així com de totes les entitats locals que hi col.laboren.



Per altra banda, la Jornada d'Inmigració hauria de partir, segons la secció local del partit, de la implicació de totes les entitats que treballen amb inmigrants i el testimoni de persones inmigrades a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.