Sant Cugat tindrà un Leroy Merlin a tocar de la carretera de Rubí


Temes relacionats

Sant Cugat tindrà un nou espai comercial de 10.000 metres quadrats (14/feb/14)


  • Comparteix:

Logo de l'empresa / Foto: Leroymerlin.com

Logo de l'empresa / Foto: Leroymerlin.com

Sant Cugat tindrà un Leroy Merlin de 10.000 metres quadrats al sector de Can Sant Joan a tocar de la carretera de Rubí, segons ha anunciat aquest dimecres l'alcaldessa, Mercè Conesa. La multinacional francesa especialitzada en bricolatge i venda d'equipament de casa i jardí ha guanyat la licitació per instal·lar-se als terrenys, propietat de l'Incasòl. L'adjudicació s'ha fet per uns 12 milions d'euros i les obres, que duraran uns 10 mesos, començaran al setembre.

Es tracta dels terrenys on la multinacional Ikea havia previst obrir l'establiment que finalment es va construir a Sabadell. Diverses companyies comercials de diferents sectors s'han interessat pels terrenys, però finalment la guanyadora ha estat la multinacional francesa Leroy Merlin, que serà l'única empresa en aquesta zona.

La licitació inclou també la urbanització de l'entorn de la carretera de Rubí, que suposarà la creació de voreres i una mitjana per facilitar la circulació de vianants per la zona. Una actuació que anirà a càrrec de l'empresa i que es farà de manera simultània a la construcció del nou espai comercial.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, assegura que l'operació millorarà el nivel de vida de Sant Cugat i Rubí.

Mercè Conesa

Ens veiem amb Incasòl per acotar la planificació d'obres, que esperem tinguin el mínim d'incidència a Rubí. Segur que guanyarem tots en qualitat de vida.


Segons Conesa, la intervenció millorarà també l'accés al Sant Cugat Centre Comercial.

L'Ajuntament s'ha encarregat del plantejament i l'Incasòl, de la Generalitat, planifica les obres. Ara queda pendent que els dos consistoris donin el vistiplau urbanística.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.