Laura Baldoví deixa la vocalia de l'EMD a Bernat Gisbert


  • Comparteix:

Baldoví, amb el president de l'EMD / Foto: Localpres

Baldoví, amb el president de l'EMD / Foto: Localpres

La vocal de Serveis Interns i Comunicació de l'EMD de Valldoreix, Laura Baldoví, presentarà aquest dijous la seva dimissió per motius personals a la junta de veïns del territori. El membre de l'executiva d'UDC Bernat Gisbert la substituirà, segons ha confirmat el democristià a Cugat.cat. Gisbert no assumirà les mateixes funcions que Baldoví, al càrrec des de juny de 2011.

L'últim punt de l'ordre del dia de la junta de veïns de Valldoreix servirà per donar a conèixer la dimissió per motius personals de la vocal de Serveis Interns i Comunicació del govern de CiU-Actuem, Laura Baldoví. La valldoreixenca ha declinat fer declaracions a Cugat.cat a l'espera que es formalitzi la seva renúncia a la sessió d'aquest dijous.

La plaça d'UDC al govern de l'EMD l'ocuparà el membre de l'executiva i assessor del grup municipal de CiU, Bernat Gisbert, segons ha confirmat el democristià a Cugat.cat. Gisbert, que no assumirà les mateixes funcions que Baldoví, ha afirmat que Valldoreix és un repte per a la seva carrera política.

Bernat Gisbert

És una oportunitat per aprendre i posar els meus coneixements al servei dels valldoreixencs.


Dins la votació en l'assemblea d'UDC, Gisbert, periodista de 27 anys, va imposar-se amb els seus 22 vots, per davant dels set que va recollir l'expresident de l'EMD, Francesc Cardoner, i els dos vots en blanc. L'entrada oficial de Gisbert al govern de l'EMD es farà efectiva en una junta de veïns en sessió extraordinària.

A banda de la renúncia de Baldoví, la junta de veïns de Valldoreix portarà aquest dijous a aprovació dues mocions del PP per rebutjar el canvi de sentit d'alguns carrers i per sol·licitar un nou procés de participació sobre la nova centralitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.