L'ANC vol aplegar 15.000 firmes amb 'Signa un vot per la independència'


Temes relacionats

La CUP anima els santcugatencs a 'signar un vot per la independència' (20/mar/14)

L'ANC arriba als dos anys de vida arrelada a la ciutat (10/mar/14)


  • Comparteix:

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) espera recollir unes 15.000 adhesions fins a l'Onze de Setembre a Sant Cugat amb la campanya 'Signa un vot per la independència'. Més de 2.600 persones s'han sumat aquest cap de setmana a àmbit local a la campanya, que, segons el seu coordinador local, Vicenç Alegre, ha obtingut una nova embranzida com a resposta a una eventual il·legalització de l'entitat.

Fins ara i després de les jornades de recollida d'aquest cap de setmana a Sant Cugat, unes 12.000 persones han aportat la seva firma a la iniciativa, que a àmbit local vol superar les 15.000 adhesions. De fet, la campanya, així com l'entitat, han registrat un increment de suports com a resposta a una hipotètica il·legalització de l'ANC, tal com ha explicat a Cugat.cat el coordinador local de la iniciativa, Vicenç Alegre.

Vicenç Alegre

Estem rebent una resposta molt important per les amenaces d'il·legalitzar l'ANC. A Catalunya tenim 3.800 nous socis i 2.500 nous simpatitzants. Aqui, durant la setmana, hem aconseguit 109 socis.


Així s'ha notat aquest cap de setmana dins el marc de la campanya 'Signa un vot per la independència'. Nombrosos santcugatencs han sumat la seva signatura a la campanya, que consideren positiva per poder arribar a l'autodeterminació i necessària per fer un pas endavant i donar suport al país.

H. Mercè i T. Gimfer

És una iniciativa positiva per arribar a l'autodeterminació i no costa res. / Necessitem fer un pas endavant. Ara és un moment crític i cal donar suport al país.


També s'ha adherit a la proposta l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha assegurat que els catalans tenen el dret, reconegut a la Constitució, a reclamar que se celebri una consulta per decidir el futur del país.

Mercè Conesa

Dono suport a aquesta campanya individual i institucionalment. Tenim el dret de demanar que es faci una consulta per decidir el futur dels catalans i catalanes.


La delegació local ha mobilitzat en aquesta ocasió 16 punts de recollida de signatures i uns 150 voluntaris repartits per tot el municipi, en una campanya que s'ha desenvolupat simultàniament a tot Catalunya. L'ANC mantindrà la recollida de 'Signa un vot per la independència' fins a l'Onze de Setembre d'aquest any.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.