Les JERC acusen Joventut d''estafar' els joves amb la sala del concerts


Temes relacionats

Hoboken canvia de gestió i reobre avui com a Teatre Sant Cugat (22/mar/14)

El conveni entre Ajuntament i els gestors de la sala de Can Solà s'ha extingit (18/mar/14)


  • Comparteix:

Imatge de la pista de ball de la sala

Imatge de la pista de ball de la sala

Les JERC carreguen contra el regidor de Joventut per 'estafar' els joves amb una sala de concerts que no ha donat resposta a les necessitats del col·lectiu. El partit reprova que, arran del quart canvi de gestió del local, s'hagi conegut que estava extingit el conveni entre els gestors i l'Ajuntament. La formació titlla de 'frau' el projecte perquè no ha constituït un equipament per acollir concerts i amb bucs d'assaig.

Les joventuts d'ERC consideren que l'antic Hoboken, ara Teatre Sant Cugat, s'ha convertit en una discoteca més i no respon al model de sala concerts amb vocació de servei públic. Una queixa que arriba després de saber-se que el conveni entre l'Ajuntament i els gestors de l'espai, que ocupava una nau de titularitat municipal a canvi d'un lloguer, es va extingir amb el primer canvi de direcció de la sala.

És per aquest motiu que les JERC qualifiquen de 'frau' la sala de concerts i demanen explicacions al regidor de Joventut, Raül Grangé, qui consideren que 'no ha estat a l'alçada'. Els joves independentistes acusen el regidor d''estafar' els joves de la ciutat.

Davant això, el partit referma que el projecte de sala de concerts ha quedat desvirtuat i que no cobreix la històrica reivindicació que Sant Cugat disposi d'un equipament per actuacions amb bucs d'assaig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.