Les JERC acusen Joventut d''estafar' els joves amb la sala del concerts

Imatge de la pista de ball de la sala

Política

Publicat el 25/mar/14 per Sílvia González

Les JERC carreguen contra el regidor de Joventut per 'estafar' els joves amb una sala de concerts que no ha donat resposta a les necessitats del col·lectiu. El partit reprova que, arran del quart canvi de gestió del local, s'hagi conegut que estava extingit el conveni entre els gestors i l'Ajuntament. La formació titlla de 'frau' el projecte perquè no ha constituït un equipament per acollir concerts i amb bucs d'assaig.

Les joventuts d'ERC consideren que l'antic Hoboken, ara Teatre Sant Cugat, s'ha convertit en una discoteca més i no respon al model de sala concerts amb vocació de servei públic. Una queixa que arriba després de saber-se que el conveni entre l'Ajuntament i els gestors de l'espai, que ocupava una nau de titularitat municipal a canvi d'un lloguer, es va extingir amb el primer canvi de direcció de la sala.

És per aquest motiu que les JERC qualifiquen de 'frau' la sala de concerts i demanen explicacions al regidor de Joventut, Raül Grangé, qui consideren que 'no ha estat a l'alçada'. Els joves independentistes acusen el regidor d''estafar' els joves de la ciutat.

Davant això, el partit referma que el projecte de sala de concerts ha quedat desvirtuat i que no cobreix la històrica reivindicació que Sant Cugat disposi d'un equipament per actuacions amb bucs d'assaig.