La CUP insta el ple municipal a sortir en defensa de l'ANC


Temes relacionats

A l'ANC (21/mar/14)

La CUP anima els santcugatencs a 'signar un vot per la independència' (20/mar/14)


  • Comparteix:

L'ANC treballa per la independència de Catalunya

L'ANC treballa per la independència de Catalunya

La CUP presentarà al proper ple municipal una moció en defensa de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Els independentistes demanen al consistori que mostri suport a l'entitat després de les amenaces d'il·legalització arribades a través de diaris madrilenys i el sindicat Manos Limpias.

La CUP lamenta que diaris com l''ABC' i 'El País' hagin publicat editorials amb unes acusacions que persegueixen, assegura la formació, promoure que la fiscalia o que el Tribunal Suprem obrin diligències contra l'ANC per il·legalitzar-la.

Els indepedentistes també carreguen contra el Manos Limpias per haver demanat davant la fiscalia general de l'estat la il·legalització de l'ANC i per haver presentat una denúncia contra la seva presidenta, Carme Forcadell, per associació il·lícita, provocació a la sedició i malversació de fons públics.

Segons la CUP, Sant Cugat no pot quedar impassible davant d'aquests atacs contra la llibertat d'expressió, de reunió i manifestació. Per això proposa a la moció rebutjar les actituds amenaçadores i criminalitzadores contra els moviments que pacíficament i democràticament treballen perquè el 9 de novembre es convoqui una consulta a Catalunya sobre el futur polític del país.

El text que es porta a aprovació també mostrar la solidaritat i el suport a l'ANC i a tots els moviments socials i polítics que treballen per garantir la celebració de la consulta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.