El PSC reivindica un funcionament real dels consells de barri


  • Comparteix:

Els regidors del PSC, Pere Soler i Ferran Villaseñor, demanen millorar els conselsl de barri

Els regidors del PSC, Pere Soler i Ferran Villaseñor, demanen millorar els conselsl de barri

El PSC demana l'homogeneïtzació del funcionament dels consells de barri, ampliar la seva capacitat de decisió i estudiar la creació d'aquests organismes als barris de Volpelleres i Can Mates. A través d'una moció al proper ple, els socialistes obren la possibilitat de constituir un grup de treball amb totes les forces polítiques i les associacions de veïns per revisar el reglament dels consells de barri.

Els socialistes consideren necessari, més d'un any després de l'inici de l'experiència dels consells de barri, que es faci balanç i es millorin aquells aspectes que, al seu entendre, no acaben de funcionar. En aquest sentit, el portaveu municipal, Ferran Villaseñor, ha destacat la necessitat d'homogeneïtzar el funcionament dels diferents consells.

Ferran Villaseñor

Ha passat un any i els consells de barri no funcionen de la mateixa manera. Creiem que cal una homogeneització.


Villaseñor ha explicat que cal millorar els mecanismes de convocatòria dels consells de barri, unificar criteris amb relació a les actes de les trobades i clarificar el paper de la participació dels grups polítics de l'oposició en els grups de treball dels consells.

D'entre les mesures que proposen els socialistes, Villaseñor ha ressaltat la idea que aquests òrgans tinguin capacitat de decisió, deixant enrere l'actual caràcter consultiu i participatiu.

Ferran Villaseñor

Creiem que els consells de barri han d'avançar en la codecisió.


A més, el PSC també proposa la creació de nous consells de barri per a Volpelleres i Can Mates, redibuixant els límits actuals dels consells. Els socialistes confien que tots els grups polítics, i en especial l'equip de govern, entenguin aquesta proposta 'en positiu' amb l'objectiu de millorar entre tots els consells de barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.