L'Ajuntament, a la recerca d'un operador per al supermercat de Volpelleres Centre


Temes relacionats

Volpelleres tindrà el nou supermercat l'any vinent (17/jun/12)


  • Comparteix:

Imatge de l'edifici Volpelleres Centre / Foto: Promusa

Imatge de l'edifici Volpelleres Centre / Foto: Promusa

L'Ajuntament busca un operador per gestionar el futur supermercat de l'edifici Volpelleres Centre, una instal·lació amb què confia atreure altres establiments comercials a l'equipament. Així ho ha anunciat el gerent de Promusa, Lluís Hosta, al consell de barri Centre-Est d'aquest dimecres, en què també ha explicat que les obres de la futura biblioteca d'aquest barri començaran després de Setmana Santa.

La intenció de l'equip de govern és convocar aquest any un concurs perquè un operador de supermercats assumeixi les obres necessàries per adequar l'edifici comercial de Volpelleres. En concret, el projecte preveu arranjar l'aparcament per facilitar l'accés dels clients al futur supermercat, que s'ubicaria a la segona planta i que tindria una superfície d'uns 1.800 metres quadrats. A més, caldrà cobrir l'espai que separa l'edifici principal d'una zona de botigues, que actualment es troba a l'aire lliure.

Des de fa uns anys, l'equip de govern ha mantingut converses amb diferents empreses perquè s'instal·lin en aquesta zona i així desencallar el projecte, que inicialment preveia incloure el quart mercat municipal. Arran d'una pregunta del PSC, interessant-se per la presència d'aquest mercat en el projecte, l'equip de govern ha apuntat que el pla actual marca la substitució d'aquest equipament per un altre tipus de comerç, encara per determinar i que s'ubicaria a la planta baixa.

El gerent de Promusa, Lluís Hosta, ha explicat que hi ha un parell d'empreses que s'han interessat pel pla actual, tot i que no ha especificat quines. Hosta confia que, una vegada el supermercat surti a la llum, altres tipus de botigues s'hi instal·lin i es formi un espai comercial semblant al del Mira-sol Centre.

Lluís Hosta

El supermercat és el motor que ens permetrà arrencar l'activitat. Quan el tens adjudicat, els altres serveis arriben.


Hosta també ha anunciat que en les properes setmanes es convocarà el concurs per adjudicar les obres de la futura Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori amb l'objectiu de començar els treballs després de Setmana Santa. En cas que segueixin el calendari previst, aquestes finalitzaran durant la tardor. A finals d'any s'equiparà la biblioteca amb la intenció d'inaugurar-la a principis de 2015.

El nou espai tindrà una zona infantil, una altra de llibres i servei préstec, entre d'altres. Aquest estil de biblioteca tradicional es combinarà amb el Living Lab, un espai interactiu visual gestionat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Malgrat això, diversos veïns que han assistit al consell de barri han insistit que l'equipament també tingui aules d'estudi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.